Tinerii din Botoșani se implică

Mereu voi fi un prieten al tinerilor pentru că, în primul rand, le cunosc foarte bine nevoile, temerile, ambițiile, capacitățile, vulnerabilitățile, speranțele și idealurile. Este și generația mea, am încredere în ea și cred că noi putem schimba orașul și apoi țara în care trăim. Avem această datorie morală față de copii, părinții și bunicii noștri. Cred că suntem generația pe care românii o așteaptă de ceva timp.

Știu că nimeni până acum nu le-a dat o șansă să arate ce pot, ce știu, cine sunt și cum pot schimba lumea – din acest motiv mulți dintre ei au ales să plece către alte zări. Noi le oferim această șansă.

Forța noastră stă în echipă. Mă bucur că în ultimii ani din ce în ce mai mulți tineri au venit către PSD Botoșani. Astfel, pentru prima dată în ultimii 20 de ani de politică, în Botoșani un partid propune pe liste la CL și CJ aproximativ 10-12 tineri. Oameni curați, curajoși și profesioniști în domeniile lor.

PSD Botoșani are la ora actuală cea mai tânără conducere din țară la nivelul Partidului Social Democrat. E un experiment curajos care, dacă va fi reușit, se va extinde, sper, și în restul țării.