Împreună mergem mai departe

Pe 22 aprilie mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de Primar al Municipiului Botoșani alături de colegii din PSD și de unul dintre cei mai performanți miniștri ai ultimilor ani, Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene și al Finanțelor în guvernarea Victor Ponta.

Am venit în fața dumneavoastră cu cea mai bună echipă de consilieri locali și sper ca în următorul mandat să îmi dați alături acești consilieri. Avem multe de realizat împreună.

Vreau să inaugurăm împreună în luna iulie Parcul Cornișa și să îl facem o atracție pentru toată zona Moldovei. Vreau să termin proiectele începute – Locuințele ANL, Șoseaua Iașiului, Locuințele sociale, Teatrul Mihai Eminescu, Spitalul Municipal, Reabilitarea termică a blocurilor etc. Vreau să începem în acest an cel mai mare proiect pregătit în ultima perioadă, în valoare de 38 milioane euro, cel al modernizării transportului public prin achiziția de tramvaie și autobuze electrice și reabilitarea căii de rulare.

Vreau să mă asigur că Botoșaniul se poate înscrie definitiv pe o traiectorie pozitivă, europeană, eliberat de captivitatea grupurilor de interese sau a camarilelor politice care aparțin deja trecutului.

Mă bucur că am reușit să finalizăm acest mandat fără nicio suspiciune legată de corupție, de legalitatea contractelor sau a lucrărilor realizate în această perioadă. Am demonstrat integritatea și onestitatea echipei pe care am condus-o în acești ani și în care botoșănenii pot avea încredere.

Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut cu mii de semnături și cu încurajări de a merge mai departe! Botoșaniul se va dezvolta doar atunci când toți vom consimți că adevărul, cinstea și dragostea față de semeni și comunitatea în care trăiești nu sunt doar lozinci, ci devin fapte ziditoare.